Wie is Soumia Elbazzaz?


Soumia Elbazazz is de eigenaar van Elbazzaz Management.

De naam Soumia Elbazzaz heeft voor veel organisaties in Tilburg en omstreken een bekende klank. Vele werkgevers waaronder de Efteling, De Sting, Asito, CSU, het MKB en uitzendbureaus maar ook organisaties als de gemeente Tilburg, gemeente Valkenswaard, gemeente Eindhoven, gemeente Landerd, gemeente Den Bosch, UWV Tilburg, kennen mij van een scala aan activiteiten, met als doel mensen van alle leeftijden te activeren en het liefst met een passende baan, weer los te laten. De laatste paar jaar heb ik mij vooral gericht op jongeren met een achterstand zodat zij weer konden deel nemen aan de maatschappij met een baan, opleiding of participatiebaan.

Naast mijn onderneming heb ik mij op vrijwilligersgebied ingezet voor de vrouwenvereniging zowel in Eindhoven als in Tilburg. Momenteel maak ik deel uit van de netwerkorganisatie van ondernemers, MOB. Daarin helpen wij andere ondernemers met ondernemen.

Intussen heb ik ruime ervaring met de bemiddeling van allerlei doelgroepen en mede hierdoor heb ik een grote kennis van de sociale kaart.

De start van mijn loopbaan lag bij de voorloper van het huidige UWV, destijds Arbeidsvoorziening en KliQ., waar ik na jaren als emancipatiewerker, mijn ervaring heb opgebouwd als oa. jobhunter, sollicitatietrainer en reintegratiecoach, doorgroeide naar leidinggevende  functies. Functies als manager uitzendbureau en projectleider bij Banenoffensief van Vluchtelingenwerk completeerden mijn expertise.